FOTO - Bulgur cu ciuperci și legume la wok
Dimensiune font:
Bulgurul este un amestec de mai multe tipuri de grâu dur, grâu care este tratat la aburi, apoi uscat și măcinat la o granulație mare. Este adesea confundat cu cușcușul, însă diferă din punct de vedere al spectului, al modalității de procesare și al valorilor nutriționale. Bulgurul poate fi consumat fiert câteva minute sau înmuiat 2 ore în apa sau supă.
Ingrediente pentru bulgur cu ciuperci și legume la wok:
- 100 grame bulgur
- 4 linguri ulei
- 100 grame morcovi
- 100 grame ciuperci champignon
- 150 grame vinete
- 100 grame ardei gras roșu
- 100 grame ardei gras verde
- 100 grame dovlecei
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță zatar
- 1/4 linguriță boia iute.
Se fierbe bulgurul si se scurge. Legumele se călesc într-un wok. Când s-au înmuiat, se adaugă bulgurul, sarea și condimentele.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau