Prepară grătare suculente ca un veritabil BBQ Chef American, cu noua gamă profesională de grill-uri Weber

captură-de-ecran-2022-01-10-144325_optimized

Dimensiune font:

| 10-01-2022 14:42

Prepară grătare suculente ca un veritabil BBQ Chef American, cu noua gamă profesională de grill-uri Weber

Cu peste 20 de ani de experiență în livrarea de șeminee și a unei game variate de dispozitive dedicate universului termicelor premium, meșterii sibieni de la PEFOC ne prezintă astăzi, o serie inedită de gratare Weber - modele profesionale de top, renumite peste tot în lume pentru eficiența lor la gătit în aer liber sau la interior, disponibile la prețuri accesibile pentru fiecare pasionat al gusturilor și aromelor preparatelor gătite perfect!
 
Povestea brandului Weber a început în 1952, când George Stephen a dorit să aibă cel mai bun grătar pentru pregătirea fripturilor în familie! Așa că, a tăiat o geamandură în două, i-a pus picioare, un mâner și admisie de aer, iar restul e istorie! Oferta de grill-uri Weber propune dispozitive de gătit electrice, pe cărbuni sau pe gaz, cu ajutorul cărora, poți găti carne, legume sau alte bunătățuri, ca un adevărat masterchef, fie acasă în bucătarie sau pe balcon, pe terasă, în curte sau foișor, fie la camping, picnic sau iarbă verde!
 
Toate grătarele Weber sunt atât de sofisticate din punct de vedere tehnic încât distanța dintre sursa de căldură și aliment, precum și volumul grătarului cu cuvă sunt calculate optim pentru a asigura combinația corectă și controlată a circulației căldurii și alimentării cu aer.
 
Un element cheie al acestui control este capacul. Acesta asigură menținerea căldurii la un nivel constant în interiorul grătarului și împreună cu orificiile de aerisire, îți permite să controlezi cu precizie nivelul termic. Acest aspect îți va deschide posibilități nebănuite de meniu, permițându-ți să folosești diferitele tehnici de gătit pe grătar. În acest fel, mâncarea va fi preparată delicat pe toate părțile, asigurând un proces de gătit mai rapid și mai uniform. Și atunci începe adevărata distracție: gătitul cu capacul pus este piatra de temelie a grătarului în mod Weber!
 
Când vine vorba despre întreținere, indiferent că ne referim la un grill pe gaz, electric sau pe cărbune, grătarele Weber rezolvă își rezolvă singure cea mai mare parte a muncii de curățare. Nu trebuie decât să preîncălzești grill-ul la căldură mare până ce reziduurile de alimente se ard. Ceea ce rămâne, poate fi apoi îndepărtat ușor de pe grilajul de gătit, cât este încă fierbinte folosind periile special destinate.
 
În plus, curățarea și schimbarea în mod regulat a tăvilor pentru colectare, va împiedica suplimentar riscul de incendiu din cauza acumulării de grăsime. Arde grill-ul la căldură mare, periază-l și, dacă e cazul, folosește un lichid de curățare Weber special, dar numai pentru stratul de email și piesele exterioare ale grătarului.
 

 

Așadar, intră pe site-ul www.pefoc.ro, alege din secțiunea dedicată un grătar profesional Weber tip grill pentru curte, apartament, terasă sau camping și gătește ca un BBQ Chef american adevărat! Modelele disponibile includ grătare din fontă sau oțel, cu aragaz sau afumătoare, cu rotisor, cu picioare sau cu capac, de dimensiuni mai mici sau mai mari, fiind prevăzute cu spațiu de depozitare a ustensilelor sau accesoriilor pentru grătar. Dacă ești din București, Cluj, Timișoara sau orice alt oraș din România, poți alege un gratar electric profesional marca Weber, pe care îl vei primi acasă comandând din confortul canapelei tale!

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:22

1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Tasca, cu sediul in sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt, telefon/fax 0233/255.023, e-mail: primaria_tasca@yahoo.com, cod fiscal 2614457. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie inchiriat: Trup de pasune Neagra I, in suprafata totala de 2,25 ha, compus din numarul cadastral 50644, in suprafata de 1,18 ha, situat in extravilanul comunei Tasca si numarul cadastral 50650, in suprafata de 1,07 ha, situat in intravilanul comunei Tasca, apartine domeniului public al Comunei Tasca, conform caietului de sarcini, H.C.L. Tasca nr. 39/18.04.2024 si O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1.Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul Comunei Tasca. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul institutiei de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Compartimentul Secretariat, din cadrul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 100 Lei, se achita cu numerar la Casieria Comunei Tasca. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 17.05.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 27.05.2024, ora 09.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: Oferta se depune intr-un singur exemplar, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.05/2024, ora 10.00, la sediul Comunei Tasca, sat Tasca, Str. Lt. Mitru Vasile nr. 11, judetul Neamt. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios -Administrativ a Tribunalului Neamt, Piatra-Neamt, B-dul Decebal nr. 5, judetul Neamt, telefon 0233/212.717, fax 0233/232.363, e-mail: tr-neamt@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 23.04.2024.
Budincă din cozonac
10/05/2024 12:45

Ce facem cu cozonacul rămas după Pasti? Îl transformăm intr-o budincă savuroasă, usor de preparat. Astfel, evităm risipa alimentară si ne bucurăm de un dulce rapid si delicios. Pentru această Bu ...

Sosul chimichurri, o delicatesă în bucătărie
08/05/2024 16:21

Chimichurri este un sos argentinian, adesea servit alături de cărnuri la grătar, peste si alte preparate din carne. Este folosi si pentru marinarea diferitelor tipuri de carne si este recunoscut ca fiind un ...

Stufat de miel, rețetă de primăvară
08/05/2024 15:05

Stufatul este una dintre cele mai apreciate mancăruri de primăvară. Fie că este preparat cu pui sau miel, stufatul este un fel de mancare scăzută, gătită din carne, ceapă si usturoi verde. Si pentru c ...

Vită Stroganoff, rețeta care a uimit lumea
06/05/2024 15:33

Numele ei se traduce “vita Stroganoff” sau Beef Stroganoff si este un mare clasic al bucatariei ruse (Gowjadina Stroganow), adoptat de Haute Cuisine, constand din fasii de carne de vita sau vitel ...

 Gustări divine. O călătorie culinară prin mănăstirile României
06/05/2024 13:04

În mănăstirile ortodoxe din Romania, postul reprezintă o perioadă importantă a vietii religioase, iar bucătăria este un loc in care se păstrează cu sfintenie traditiile gastronomice străvechi. M ...

Drobul de miel, tradiție și gusturi de la lume adunate
06/05/2024 11:30

În inima traditiei pascale, drobul de miel străluceste ca un simbol al bucuriei si abundantei. De la cele mai simple retete transmise din generatie in generatie pană la reinterpretări moderne, acest pr ...

 Gogoșile, delicatesa culinară a lumii
06/05/2024 11:16

Gogosile, asa cum le stim astăzi, isi au rădăcinile in Europa medievală, unde erau cunoscute sub numele de „olykoeks” in Olanda. Aceste „prăjituri uleioase”erau preparate prin ...

Povești îmbietoare din cuhniile Moldovei
06/05/2024 09:59

Originare din Balcani si răspandite apoi in intreaga regiune a Europei de Est, sarmalele au traversat secole de istorie si au devenit un simbol al familiei si al unitătii. Aceste mici „pachetele de ...

Cozonaci generoşi din cuptoarele de aur
06/05/2024 09:06

Cozonacul nu-i treabă uşoară şi trebuie să fii mare meşteră ca să iasă bun. „Totul depinde şi de gospodină. Nu trebuie să te zgarceşti cand pui ouă; apoi, trebuie să ai şi smantană bună, ...

Marinada perfectă pentru friptura de miel
05/05/2024 10:30

Pentru majoritatea romanilor, atunci cand spun masa de Paste se gandesc automat si la friptura de miel. Dar nu toti cunosc cum se marinează corect carnea de miel. Carnea marinată absoarbe lichidul in care es ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei