Ce faci când nu ai bani de un iPhone nou? Cumperi unul recondiţionat

Untitled12

Dimensiune font:

| 02-02-2023 11:05

 Achiziţionarea unui telefon nou este un moment entuziasmant, dar poate fi şi o povară financiară în acelaşi timp. În ultimii ani preţurile la cele mai populare modele de pe piaţa au crescut considerabil, fiind mult mai greu în ziua de astăzi să achiziţionaţi smartphone-ul mult dorit.

Având în vedere acest lucru vă puteţi orienta către un telefon recondiţionat, acesta având aceleaşi funcţii şi performanţe, dar la un preţ mult mai mic. iPhone este un brand care nu are nevoie de nicio reclama sau introducere, un brand premium care a reuşit în fiecare an să impresioneze cu design-ul, funcţiile, dar şi performanţele de neegalat. 

 

De ce este in regula să cumperi un iPhone recondiţionat? 

Posibilitatea de a fi posesorul unui iPhone recondiţionat este acum mai simplă ca niciodată. Ofertele expuse sunt atrăgătoare din punct de vedere economic, putându-vă convinge încă din prima clipă că merită să faceti o astfel de achizitie, mai ales că veţi beneficia şi de o garanţie  de 24 luni pentru o utilizare fără probleme în viitor. Însă ca orice device şi iPhone-urile reconditionate au anumite avantaje şi dezavantaje pe care trebuie să le cunoaşteţi, cele mai importante fiind următoarele

Avantaje 

-Pret mic

Preţul de achiziţie al unui iPhone nou poate depăşi cu uşurinţă 5000 RON, însă achiziţionând acelaşi model recondiţionat veţi avea şansa să vă bucuraţi de el cu nu mai mult de 3000 Ron. Telefoanele iPhone noi au aceleaşi funcţii - funcţionează precum cele noi.

- Garanţie

Beneficiaţi de o garanţie de până la 2 ani. Acest lucru va asigura o funcţionalitate bună, putând beneficia de reparaţii în cazul unei defecţiuni.

- Acces mai uşor către modelele dorite

Este dificil pentru multe persoane să poată achiziţiona un iPhone, mai ales dacă este vorba de un model mai nou. În acest fel preţurile pot fi reduse cu cel puţin 25%, având aceleaşi performanţe ca unul nou. 

Dezavantaje

Urme de uzură – un telefon recondiţionat poate prezenta mici zgârieturi pe carcasă, însă având în vedere reducerea substanţială de preţ, multe persoane consideră că acest lucru nu este o piedică prea mare;

Nu este nou – Având în vedere că au fost folosite înainte de achiziţionare şi sunt modele un pic mai vechi, iPhone-urile recondiţionate nu sunt telefoane noi.

Este important de ştiut faptul că toate telefoanele recondiţionate sunt trimise în service unde le sunt înlocuite piesele defecte sau care nu mai funcţionează corect, fiind montate doar componente originale pe ele.  

 

De ce iPhone-ul are cele mai mari preţuri de pe piaţă? 

Apple este binecunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari producători şi inovatori de tehnologie din lume. În fiecare an Apple încearcă să se autodepăşească, aducând în prim plan noi modele de telefoane, laptopuri şi aşa mai departe pentru ca utilizatorii să se bucure de o experienţă cât mai placută. Apple foloseste un sistem de operare propriu iOS şi softuri special concepute pentru aceste telefoane, permiţându-vă să vă conectaţi la ecosistemul Apple mai uşor şi eficient.

De asemenea, compania prezintă de fiecare dată modele care au un design modern şi elegant, care nu se demodează uşor, acestea păstrându-şi aspectul clasic indiferent de tendinţele de piaţă.

 

Totusi, cât de mult se devalorizează un telefon nou? 

Este important ca toate persoanele care doresc să achiziţioneze un telefon smart nou să cunoască faptul ca valoare acestuia poate scădea drastic încă din prima clipă în care este pornit. În acest fel valoarea lui de piaţa scade cu 20% doar din cauză că a fost folosit. În acelaşi timp, în fiecare an apar modele noi cu funcţii din ce în ce mai performante atât în privinţa camerelor şi a ecranului, dar şi a procesorului, fiind de multe ori dificilă achiziţionarea unui telefon nou după o perioadă atât de scurtă.

În acest fel puteţi achiziţiona un telefon recondiţionat, putându-l schimba oricând veţi dori, la preţuri mult mai mici. 

 

În ultimii ani tot mai multe persoane au început să acorde o importanţă deosebită modului în care investesc în tehnologie. Achiziţionarea device-urilor recondiţionate este un fenomen ce a început să ia amploare la nivel mondial, un client putând beneficia de aceeasi tehnologie la preţuri cu cel puţin 25% mai mici decât la modele noi din magazin. În acest fel veţi putea fi mai responsabil atât din punct de vedere financiar, cât şi ecologic.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Bancul Zilei

04:15

PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 7 Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1238/103/2021, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei și de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor imobile şi mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Star Construct” S.R.L., cu sediul în loc. Târgu Neamţ, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. Denumire activ Adresa Valoare -lei- 1. Imobil – teren intravilan curţi-construcţii cu o suprafaţă de 414 m.p. Loc. Târgu Neamţ, bd. Ștefan cel Mare, nr. 92, jud. Neamţ 188.500,00 2. Aparatură birotică: calculator, monitor, imprimantă, xerox -- 5.712,00 TOTAL * 194.212,00 Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile scoase la vânzare este cel de mai sus şi nu conţine TVA. Vânzarea se va face conform regulamentelor de vânzare aprobate de către adunarea creditorilor din data de 06.09.2022. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.04.2023, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe la un interval de 7 zile pentru bunurile imobile şi mobile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini pentru bunurile imobile este 1.000 lei, iar pentru bunrile mobile este de 100 lei, şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035, 0727/850.575. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
PUBLICAŢIA DE VÂNZARE NR. 5 Tribunalul Vaslui, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1518/89/2019, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. CLUB TOMA S.R.L. Huşi, cu sediul în mun. Huşi, judeţul Vaslui. Nr. crt. DENUMIRE ACTIV Valoare - lei - 1. Echipamente tehnologice 34.569,50 2. Aparate, instalaţii 1.074,00 3. Mijloc de transport 197,50 4. Aparatură birotică 380,50 Total 36.221,50 Preţul de pornire al licitaţie este cel de mai sus și nu conţine T.V.A.. Vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.09.2022. Vânzarea în bloc prin licitaţie publică pentru bunurile mobile va avea loc la data de 27.03.2023, ora 1000 şi se vor organiza şedinţe săptămânal, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei şi a caietului de sarcini – 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefonul 0727/850.575, 0335/566.035, fax 0335/814.103. Lichidator judiciar, Estconsult I.P.U.R.L. Huşi
 Cum sa-ti protejezi afacerea de atacuri si amenintari cibernetice?
26/03/2023 10:29

Dezvoltarea tehnologiei si a mediului online are avantajele sale, dar poate creste si riscul de escrocherii si amenintari la adresa securitatii unei firme. Un singur atac cibernetic poate afecta grav afacerea s ...

Cele mai ciudate (și inutile) studii economice
24/03/2023 13:54

Economisti celebri (unii laurati ai Nobelului, după cum vom vedea), au făcut cercetări extrem de serioase, utilizand modele matematice si econometrice sofisticate, pentru a răspunde unor intrebări banale, ...

 Produse naturale premium pentru porumbei, citește aici mai multe detalii
24/03/2023 11:00

Porumbeii voiajori, cei antrenati pentru domeniul curselor, trebuie să fie echipati si tratati corespunzător inainte si după o cursă. Crescătorii acestora stiu cel mai bine cum să-i facă să dea randamen ...

Ceaiul de ghimbir – o băutură cunoscută din antichitate pentru beneficiile sale pentru sănătate
24/03/2023 10:22

Ceaiul de ghimbir este o băutură cunoscută din antichitate pentru beneficiile sale pentru sănătate. Aceasta rădăcină aromată, care face parte din familia Zingiberaceae, a fost cultivată de mii de ani ...

4 aspecte la care trebuie să fii atent atunci când joci la cazinouri online
24/03/2023 09:22

      În ultimii ani, industria jocurilor de noroc si-a găsit o piată de desfacere foarte importantă in mediul online. Drept urmare, astăzi există o multime de cazinouri si jocur ...

 Ofertă imbatabilă de bestselleruri internaționale poti gasi in anticariatul Printre Cărți
21/03/2023 14:02

Pasiunea pentru lectură reprezintă refugiul si relaxarea multor persoane care evadează din spatiul limitat al cotidianului intr-o lume nouă, de fiecare dată altfel, care se imbogăteste cu fiecare pagină ...

 Rețete medievale pentru sporirea poftei de dragoste. Sfaturile sexuale ale Caterinei Sforza. Cum ajută grăsimea de mistreț
21/03/2023 10:33

  Caterina Sforza (1463-1509), una dintre cele mai celebre contese din Italia secolului al XV-lea a fost autorea unor lucrări preţioase pentru acele vremuri, care cuprindeau sfaturi şi reţete pentru b ...

Cine a decis pentru prima oară trecerea la ora de vară
20/03/2023 12:00

La sfarsitul săptămanii in noaptea de sambătă, 25 martie, spre duminică, 26 martie, Romania va trece la ora de vară. Ceasul se va da cu o oră inainte, iar ora 3:00 va deveni ora 4:00. Pentru că se schim ...

Măsuri suplimentare de protecție pentru animalele de companie din Spania
16/03/2023 15:46

Parlamentarii spanioli au adoptat schimbări radicale la legile naţionale privind bunăstarea animalelor prin care oferă animalelor de companie, considerate ''fiinţe conştiente'', o protecţie legală mai s ...

Hibiscus, planta care te ajută să slăbești
12/03/2023 12:40

Antioxidanţii din hibiscus deţin proprietăţi anti-obezitate care pot contribui la găsirea unor alternative alimentare la medicamentele actuale prescrise pentru ţinerea sub control a greutăţii corporale, ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei