Cum să dezgheți carnea în 20 de minute: un truc uimitor, dezvăluit de bucătari
Dimensiune font:
Bucătarii au dezvăluit truc, cu care puteți dezgheța orice bucată de carne în doar 20 de minute. În acest scop, vă ajută un singur ingredient, care se află în bucătărie.
Pentru a dezgheța carnea în doar 20 de minute, veți avea nevoie de un ingredient pe care îl are toată lumea în bucătărie.
Luați un vas și turnați apă caldă în el. Adăugați zahăr (3 linguri la 1 litru de apă). Când zahărul este complet dizolvat în apă, puneți bucata de carne congelată și lăsați-o 15-20 de minute. În acest timp, carnea se va dezgheța complet.
Carnea nu își va pierde gustul și aroma, iar aceasta metodă previne apariția bacteriilor în timpul decongelării, prin urmare nu vă faceți griji.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau