Cum se prepară cel mai gustos chec de ciocolată
Dimensiune font:
Checul cu ciocolată este un desert uşor de preparat şi delicios.
Pentru prepararea checului cu ciocolată aveţi nevoie de următoarele ingrediente: o cană făină, cană de zahăr, un praf de sare, 6 ouă, un pliculeţ de praf de copt, un pliculeţ de zahăr vanilat, două linguri de cacao, două cuburi de ciocolată de menaj, ulei.
Mod de preparare
Mai întâi se bat cele ouăle cu zahărul şi zahărul vanilat. Adăugăm făina cu praful de copt şi continuăm să omogenizăm. Se adaugă cacao şi amestecăm din nou.
Se pune aluatul în două forme de cozonac, apoi le introducem în cuptorul încins. Checul va sta la cuptor jumătate de oră, la o temperatură de 180 de grade.
Topim ciocolata. Punem pe foc o crăticioară cu puţin ulei şi adăugăm cele două cuburi de ciocolată. În câteva minute, aceasta se va topi.
După ce scoatem checul de la cuptor, turnăm peste el ciocolata topită. Atenţie, aceasta trebuie să fie caldă.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau