Cum faci cea mai bună ţuică fiartă. Ingredientele secrete pentru o aromă de excepție
Dimensiune font:
Țuica fiartă este nelipsită de la mesele îmbelșugate, alături de musafiri, în perioada rece. Iată ce trebuie să adaugi când o pui la fiert pentru o aromă de excepție.
Ingrediente
500 ml ţuică
5 linguriţe miere
10 boabe piper
10 cuişoare
1 vârf cuţit scorţişoară
Cum se prepară
Se pune ţuica într-un ibric la fiert cu piperul, scorţişoara şi cuişoarele. Când s-a încălzit de ies aburi se adaugă mierea şi se amestecă puţin. La primul semn de clocot, se ia de pe foc şi se acoperă, scsrie click.ro. Se servește în ceşcuţe mici de lut, cât mai strânse la gură, să se răcească încet şi să se concentreze parfumul.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau