Piure de conopidă
Dimensiune font:
Conopida poate fi folosita in foarte multe moduri si preparate, inclusiv piure.
Ingrediente
-o conopida
-sare
-piper
-nucsoara
-2 linguri ulei de masline
-25 gr unt
-75 ml lapte
-cateva frunze oregano
Mod de preparare
Prima dat se taie conopida bucatele si se pune la fiert in apa cu sare.
Cand conopida s-a inmuiat si este bine patrunsa este gata. O strecuram bine, sa nu ramana apa.
Cu ajutorul unui blender se zdrobeste pana va avea consistenta unei creme.
Se adauga acum laptele caldut, untul si o lingura de ulei, piper, nucsoara si sare, daca mai este nevoie.
Se mai blenduieste putin pana se obtine un piure cu o consistenta cremoasa. Cremozitatea o puteti regla in functie de preferintele voastre, piureul poate fi mai mult sau mai putin cremos, in functie de cum doriti.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau