Zeci de spectacole programate pentru vară, la Casa de Cultură a Studenților din Iași

WhatsApp Image 2021-06-18 at 14.00.57

Dimensiune font:

| 19-06-2021 14:02

În cadrul conferinței de presă ce a avut loc astăzi, 18 iunie a.c., directorul Bogdan Crucianu a prezentat bugetul și calendarul evenimentelor ce se vor desfășura în perioada iunie – decembrie 2021, propunerea de metodologie pentru taberelor studențești din 2021, noul proiect „CCS în parc”, trecând în revistă și aspecte ce țin de funcționarea Centrului de vaccinare fără programare, deschis la sediul instituției noastre.

Casa de Cultură a Studenților din Iași își propune să desfășoare, în perioada iunie-decembrie 2021, un număr de 39 de evenimente cultural - artistice, sportive, de antreprenoriat și voluntariat, în care vor fi implicate organizațiile studențești și de tineret din Iași, ce funcționează în cadrul universităților ieșene, precum și autoritățile locale.

„Împreună cu referenții Casei de Cultură a Studenților din Iași și cu liderii ligilor studențești, am definitivat calendarul de evenimente care a fost validat ulterior de Consiliul de Administrație al instituției noastre și înaintat spre aprobare Ministerului Tineretului și Sportului. În baza documentului elaborat, pentru instituția noastră, ministerul de resort a aprobat suma de 173.136 de mii de lei, acești bani fiind alocați pentru evenimentele cultural - artistice pe care le vom organiza în acest an”, a declarat Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Iași.

Astfel, Casa de Cultură a Studenților din Iași continuă să aducă în atenția publicului festivaluri de tradiție, precum: Festivalul Studenților Ieșeni „FEstudIS”, ROCK'N'IAȘI, FOLK'N'IAȘI, Festivalul de Creație Vestimentară „ART EAST”, Festivalul de teatru „Aurel Luca”, Zilele Clubului „Richard Oschanitzky”, „Hora celor 7 coline”, însă vine mai aproape de ieșeni și prin evenimente noi ce urmează a fi realizate în premieră, amintind aici: „Seminarii, reuniuni și ateliere cu tineri de succes”, Spectacol de Ziua Internațională a Tineretului – 12 august 2021, Atelier de pictură murală, Workshop de teatru și improvizație „Backstage”, Workshop de teatru de marionete „Puppets”, Festivalul de Artă Urbană „Made in Iași” etc.

„Prin toate acțiunile desfășurate ne dorim să atragem un număr cât mai mare de studenți și tineri alături de noi, luând parte la organizarea acestor evenimente sau având calitatea de participanți sau parteneri. În prvința evenimentelor pentru care prezența fizică este necesară, vor fi respectate toate măsurile de prevenire a extinderii pandemiei de Coronavirus și se va păstra distanțarea socială. Totodată, precizăm că luăm în calcul organizarea de evenimente cultural-artistice în aer liber.”, a punctat Bogdan Crucianu, directorul instituției.

Jazz Festival & Competition

Casa de Cultură a Studenților din Iași, împreună cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași, Clubul de Muzică „Richard Oschanitzky” și Asociația Industrii Creative a organizat, în perioada 14 - 15 iunie 2021, Iași Jazz Festival & Competition. Concursul se adresează tinerilor muzicieni (14 - 30 de ani) înscriși la o instituție acreditată de Ministerul Tineretului și Sportului sau de Ministerul Educației și Cercetării.
În urma etapei de înscrieri, desfășurată online între 2 aprilie și 1 iunie 2021, juriul, format din Florian Lungu (realizator de emisiuni de radio și televiziune, muzicolog, prezentator, compozitor), Alex Vasiliu (jurnalist, muzicolog și profesor doctor asociat) și Tudor Amarandei ( muzician, doctorand la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași ), a selectat 4 tineri la categoria creație, 12 tineri la categoria interpretare și 5 la categoria debutanți.

„În următoarea etapă, finaliștii vor participa la Gala laureaților, ce se va desfășura sub forma unui concert live organizat la Casa de Cultură a Studenților Iași, sala „Gaudeamus”, în perioada 16 - 17 noiembrie 2021”, a explicat Bogdan Crucianu.

Centru de vaccinare fără programare

Din data de 5 mai 2021, la Casa de Cultură a Studenților din Iași funcționează un centru de vaccinare fără programare pe o perioadă nedeterminată. Instituția noastră s-a alăturat acțiunii Consiliului Județean Iași, Prefecturii Județului Iași și a Direcției de Sănătate Publică Iași, care face parte din seria de activități incluse în cadrul Campaniei de vaccinare maraton.
Serul administrat este Pfizer/BioNTech, iar persoanele cu vârsta de peste 16 ani care doresc să se vaccineze împotriva COVID-19 trebuie să prezinte cartea de identitate sau pașaportul”, se precizează în anunțul publicat pe site-ul DSP Iași. Programul de vaccinare al centrului este între orele 8.00-20.00.

„Până în prezent, la Centrul de vaccinare fără programare de la Casa de Cultură a Studenților din Iași s-au imunizat peste 7400 de persoane”, a precizat directorul instituției.

Până pe 22 iunie 2021 are loc procesul de dezbatere publică pentru proiectul de Metodologie privind organizarea taberelor studențești. În cadrul metodologiei se stabilesc normele privind organizarea taberelor studențești pe perioada vacanței de vară 2021, pentru studenții înscriși la cursurile de frecvență în instituțiile de învățământ de stat.
Motodologia propusă spre dezbatere publică poate fi consultată pe www.mts.ro .

„În metodologia propusă spre dezbatere sunt propuse 3159 locuri la nivel național pentru studenții de la universități sau cei care sunt implicați în acțiuni de voluntariat sau cazuri sociale. Totodată, e propus un număr de 100 de locuri pentru studenții care activează în cadrul Caselor de Cultură ale Studenților și care s-au evidențiat prin activitățile cultural artistice în desfășurare și 30 locuri pentru tinerii care se implică în activități de voluntariat, activități și proiecte studențești, manifestări culturale gestionate de federațiile culturale.”, a spus Bogdan Crucianu, directorul Case de Cultură a Studenților din Iași.
Potrivit graficului comunicat de Ministerul Tineretului și Sportului, taberele vor fi organizate în perioada 11 - 31.08.2021, în patru serii programate să debuteze în jurul datei de 11.08.2021, urmând să se încheie pe 31.08.2021.

Cazarea studenților se va face în unitățile clasificate conform legislației și standardelor naționale, acceptându-se unități de cazare clasificate cu cel puțin categoria 2 stele sau 3 margarete, în limita a maximum 100 lei/zi/student. Locația în care se va servi masa va fi situată la o distanță de maximum 300 m de spațiul de cazare. Masa servită va fi în valoare de 52 lei/zi/student.

„CCS în parc”

Casa de Cultură a Studenților din Iași organizează în perioada 21 iunie - 4 iulie 2021, de la ora 19:00, în Parcul „Grupul Statuar al Voievozilor”, evenimentul „CCS în parc”, ce cuprinde o serie de manifestări culturale susținute de tinerii de la cluburile artistice din cadrul instituției noastre. Această manifestare oferă publicului ieșean momente artistice memorabile, promovând totodată tinerele talente.

„A venit vara, activitățile au început să fie reluate treptat, desigur cu respectarea unor măsuri care să ne țină în siguranță și, așa cum era de așteptat, începem și noi seria de acțiuni cultural artistice prin care să însuflețim Iașul. Astfel, prin intermediul dumneavoastră vreau să îi invit pe toți ieșenii, și nu numai, la un maraton de spectacole organizate de instituția noastră în perioada 21 iunie - 4 iulie 2021, reunite sub egida evenimentului „CCS în parc”. Concret, timp de două săptămâni, începând cu ora 19:00, ieșenii sunt așteptați la spectacole în aer liber, organizate în Parcul „Grupul Statuar al Voievozilor”, din proximitatea instituției noastre, acestea fiind organizate de studenții care activează în cadrul cluburilor Casei de Cultură. Reprezentațiile tinerilor vor avea o durată de o oră, o oră și jumătate, fiind puse în scenă evenimente muzicale și folclorice, piese de teatru, expoziții, spectacole de dans etc. Precizez că programul va fi făcut public pe site-ul Casei de Cultură a Studenților și pe rețelele sociale, astfel încât fiecare să poată alege momentele la care își dorește să ia parte”, a conchis Bogdan Crucianu, directorul Case de Cultură a Studenților din Iași.


Program „CCS în parc”

Luni, 21 iunie 2021 – Concert - Clubul de chitară, ora 19:00

Marți, 22 iunie 2021 – Spectacol de folclor - Ansamblul Folcloric „Doina Carpaților”, ora 19:00.

Miercuri, 23 iunie 2021 – Momente de dans - Trupa „The Sky”, ora 19:00.

Joi, 24 iunie 2021 – Concert de folk - Susține Artiștii Ieșeni, ora 19:00.

Vineri, 25 iunie 2021 – Expoziție de fotografie - Clubul de Arte Vizuale „Concept Art ”, / Concert -Susține Artiștii Ieșeni , ora 19:00.

Sâmbătă, 26 iunie 2021 – Spectacolul de teatru „ Bani din cer” - Teatrul Ludic, ora 19:00

Duminică, 27 iunie 2021 – Spectacolul de teatru „ Bani din cer” - Teatrul Ludic, ora 19:00.

Luni, 28 iunie 2021 – Momente de dans - Tazu Dance și Magnitude Dance, ora 19:00.

Marți, 29 iunie 2021 – Concert de jazz - Clubul de Muzică „Richard Oschanitzky”, ora 19:00.

Miercuri, 30 iunie 2021 - Expoziție de pictură - Clubul de Arte Vizuale „Concept Art”/ Concert – Clubul de chitară, ora 19:00.

Joi, 1 iulie 2021 – Momente de dans - Trupa „The Sky”, ora 19:00.

Vineri, 2 iulie 2021 – Spectacol de folclor - Ansamblul Folcloric „Doina Carpaților”, ora 19:00.

Sâmbătă, 3 iulie 2021 – Concert muzică ușoară - Clubul de Muzică „Richard Oschanitzky”, ora 19:00.

Duminică, 4 iulie 2021 – Show de modă - Academia Models, Academia Junior și Facultatea de Arte Vizuale și Design – secțiunea Modă de la Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, ora 19:00.

 

 

 

 

 


 

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua
ULTIMA ORA

"EuroBusiness LRJ" S.P.R.L., in calitate de lichidator judiciar al debitoarei "FANYON" S.R.L., conform Hotărârii nr.120/02.04.2018, pronunțată în dosarul nr. 2172/113/2017, de către Tribunalul Brăila, organizează în zilele de 05.08.2021, 12.08.2021, 19.08.2021, 26.08.2021, 02.09.2021, 09.09.2021, 16.09.2021, respectiv 23.09.2021, ora 14:00, la sediul ales al lichidatorului judiciar din Bucuresti, Bd.Magheru, nr.31, et.1, cam.25, Sector 1, licitații în vederea valorificarii următoarelor bunuri imobile, proprietatea debitoarei: BUNURI IMOBILE, PREȚ DE PORNIRE LA LICITAȚIE (EUR, fără TVA), Proprietate imobiliară, cu destinație industrială, situată în Mun. Brăila, Calea Galați nr.146, Lot 2, Jud. Brăila, CF nr. 77045 a Mun. Brăila, compusă din: Teren intravilan, categoria curți–construcții, în suprafață de 96,00 mp, amplasat în Mun. Brăila, Calea Galați nr.146, Lot 2, Jud. Brăila, nr. cad. 77045,CF nr. 77045 a Mun. Brăila și Construcția C1-grup social, nr. cad. 77045-C1, CF nr. 77045 a Mun. Brăila, Sc la sol=93,00 mp și Sc desf=279,00 mp, cu regim de înălțime S+P+1E; 16.869,65. Proprietate imobiliară, cu destinație industrială,s ituată în Mun. Brăila, Str. Costache Negruzzi nr.63-65, Jud. Brăila, CF nr.72141 a Mun. Brăila, compusă din: Teren intravilan, categoria curți–construcții, în suprafață de 580,00 mp, amplasat în Mun. Brăila, Str. Costache Negruzzi nr.63-65, Jud. Brăila, nr.cad.3362, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Construcția C1-spațiu producție și sediu, nr.cad.3362-C1, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Sc la sol=367,89 mp și Sc desf=735,78 mp, cu regim de înălțime P+1E,Construcția C2-centrală electrică, nr.cad.3362-C2, CF nr.72141a Mun. Brăila, Sc la sol=13,99 mp, cu regim de înălțime P și Construcția C3-atelier, nr.cad.3362-C3, CF nr.72141 a Mun. Brăila, Sc la sol=36,67 mp, cu regim de înălțime P. 37.667,00. Proprietate imobiliară, teren și construcții cu destinație nerezidențială, situată în Localitatea Eforie Sud, Str. Eternității nr.1, Jud. Constanța, CF nr.102530 a localității Eforie Sud, compusă din: Teren intravilan în suprafață de 950,00 mp din acte (972,00 mp măsurat), amplasat în Loc.Eforie Sud, Str. Eternității, nr.1, Jud. Constanța, CF nr. 102530 a localității Eforie Sud, nr.cad.102530, Construcția C1(construcție fără acte)-locuință, nr.cad.102530-C1, Sc=123,00 mp, Construcția C2(construcție fără acte)-magazie, nr.cad.102530-C2, Sc=8,00 mp, Construcția C3(construcție fără acte)-spații cazare, nr.cad.102530-C3,Sc=32,00 mp, Construcția C4-anexă gospodarească, nr.cad.102530-C4, Sc=43,00 mp, Construcția C5-umbrar, nr.cad.102530-C5, Sc=26,00 mp, Construcția C6-grup sanitar, nr.cad.102530-C4, Sc=10,00 mp; Construcția C7-anexă gospodarească, nr.cad.102530-C4,Sc=6,00 mp, Construcția C8-spații de cazare, nr.cad.102530-C8, Sc=90,00 mp, Construcția C9-magazie, nr.cad.102530-C9, Sc=5,00 mp, Construcția C10-spațiu comercial și locuință, nr. cad.102530-C10, Sc=57,00 mp și Construcția C11(construcție fără acte)-spații de cazare, nr.cad.102530-C11, Sc=58,00 mp. 69.831,65. Prețurile nu includ TVA, urmând a fi făcută aplicabilitatea dispozițiilor art.292, (alin.2),l it.F, din Codul Fiscal,în măsura aplicabilității. Toate condiţiile de participare la licitaţie şi condiţiile de adjudecare se regăsesc în caietul de sarcini care poate fi procurat on-line de la lichidatorul judiciar, contravaloarea acestuia fiind de 2.380,00 RON, TVA inclus, dovada achiziţiei acestuia fiind obligatorie pentru participarea la licitaţie, plata acestora efectuându-se în contul lichidatorului judiciar, nr.:RO93BUCU1031215949892RON,deschis la Alpha Bank Iaşi. Persoanele care doresc să se înscrie la licitaţie au obligaţia de a depune garanţia de participare la licitaţie de 10% din preţul de pornire al licitaţiei, plata acesteia efectuându-se în lei, la cursul BNR din data plății în contul de lichidare al ”FANYON”S.R.L., nr.:RO76BUCU1032235342465RON, deschis în lei la Alpha Bank S.A. Înscrierile la licitație se pot face până în preziua licitaţiei, ora 14:00, scrisoarea de participare la licitaţie, împreună cu toate documentele menţionate în caietul de sarcini,urmând a fi trimise on-line pe adresele de e-mail :vanzari@lrj.ro și stefania.nitu@insolvency.ro. Vizitarea şi prezentarea activelor se poate face doar în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în fiecare zi de luni până vineri, cu acceptul lichidatorului judiciar, la locul în care acestea se află. Lichidatorul judiciar va permite accesul ofertanţilor care vor achiziţiona caietul de sarcini, doar în prezenţa unui reprezentant al acestuia şi la solicitarea scrisă prealabilă însoţită de o programare în acest sens. Reprezentanţii lichidatorului judiciar vor furniza toate informaţiile suplimentare disponibile către cei care au achiziţionat caietul de sarcini.Vizualizarea activelor imobile este o condiție obligatorie pentru participarea la licitații. Informaţii suplimentare se pot obţine de pe site-ul lichidatorului judiciar.: www.lrj.ro, telefon: 0733.683.702, 0729.292.746, mail: vanzari@lrj.ro, office.is@lrj.ro, telefon:0737.242.544, mail: stefania.nitu@insolvency.ro, telefon: 0747.012.820, mail:paula.stoian@fanyon.ro.
Tribunalul Neamţ, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 1445/103/2018, în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunrilor mobile din patrimoniul debitoarei S.C. „Casa Scutaru” S.R.L., cu sediul în municipiul Piatra Neamţ, str. Grigore Ureche, bl. G3, et. 3, ap. 71, judeţul Neamţ, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, Valoare -lei-, 1. Tractor articulat forestier 690 OP, 98.460,00. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunurile mobile scoase la vânzare este cel de mai sus. Vânzarea se va face conform hotârârilor adunării creditorilor din data de 05.05.2021 şi 02.06.2021. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc începând cu data de 02.08.2021, ora 1200 şi se vor organiza şedinţe de licitaţie publică cu strigare la un interval de 7 zile, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al licitaţiei pentru fiecare bun mobil, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al licitaţiei, a caietului de sarcini, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Preţul caietului de sarcini este 500 lei şi este obligatoriu pentru participanţii la licitaţie. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul – verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
Tribunalul Iaşi, prin lichidatorul judiciar desemnat în dosarul nr. 8766/99/2017 (527/2017), în conformitate cu prevederile Legii nr. 85/2014, privind procedurile de prevenire a insolvenţei şi de insolvenţă, precum şi a Codului de procedură civilă, anunţă scoaterea la vânzare prin licitaţie publică cu strigare a bunurilor din patrimoniul debitoarei S.C. „Kolado” S.R.L., cu sediul în sat Dancu, str. Daliei nr. 70, bl. D3, sc. A, et. 3, ap. 13, judeţul Iaşi, după cum urmează: Nr. crt. DENUMIRE ACTIV, Componenţa, Valoare -lei-, 1. Bunuri mobile, Echipamente şi utilaje, 90.670,00, 2. Bunuri mobile, Mijloace de transport, 62.700,00. Preţul de pornire al licitaţiei pentru bunrile scoase la vânzare este cel de mai sus, iar vânzarea se va face conform regulamentului de vânzare şi hotărârea Adunării creditorilor din data de 23.07.2021. Vânzarea prin licitaţie publică va avea loc la data de 13.08.2021, ora 1000 şi se vor organiza 5 şedinţe la un interval de 7 zile, respectiv până la data de 10.09.2021, la sediul lichidatorului judiciar. Până la data şi ora licitaţiei, ofertanţii vor depune la sediul lichidatorului judiciar dovada achitării taxei de participare de 10% din preţul de pornire al bunului licitat, a garanţiei de participare la licitaţie de 30% din preţul de pornire al bunului licitat şi a caietului de sarcini, respectiv 500 lei, cât şi documentele de înfiinţare şi împuternicirea dată persoanei fizice de către persoana juridică pentru participare la licitaţie, iar pentru persoanele fizice buletinul de identitate. Neplata bunurilor la termenul stabilit prin procesul-verbal de licitaţie, duce la pierderea garanţiei de participare la licitaţie, cât şi a celorlalte sume achitate în contul bunurilor, iar bunurile vor fi scoase din nou la vânzare în contul adjudecatarului. Toţi cei care pretind vreun drept asupra bunurilor scoase la vânzare, au obligaţia să anunţe lichidatorul judiciar înainte de data stabilită pentru vânzare. Informaţii suplimentare se pot obţine la sediul lichidatorului judiciar din Huşi, str. 1 Decembrie, nr. 32, localitatea Huşi, judeţul Vaslui sau la telefoanele 0335/566.035 şi 0727/850.575.
Hoţul a fost iertat, însă complicii s-au ales cu condamnări!
29/07/2021 23:58

 „Victimă sigură”, le-a zis Şancar Agafiţei (27 de ani) tovarăşilor săi, Iulian Hrişcanu (27 de ani) şi Liviu Bercea (23 de ani). „Hai s-o facem!”, au decis toţi in cor. A ...

Trei adolescente au tâlhărit un bătrân în paşi de vals
29/07/2021 23:58

Trăind de zeci de ani in acelaşi cartier, acum mult mai liniştit decat in urmă cu cateva decenii, Mihai Ş. (85 de ani) obişnuia să iasă zilnic, printre blocuri, la plimbarea de seară. A respectat ritua ...

Ziua Imnului Naţional, la Iași
29/07/2021 13:50

În faţa Prefecturii s-au desfăsurat astăzi manifestări cu prilejul cărora a fost celebrată Ziua Imnului Naţional. La eveniment au fost prezenţi reprezentanţi ai autorităţilor locale şi ai Garn ...

Inspector antifraudă LUAT pe SUS de DNA Iași - A cerut ȘPAGĂ pentru el și o colaboratoare pentru a ÎNCHIDE OCHII la controale
29/07/2021 13:12

Procurorii DNA de la Iasi au dispus retinerea pentru 24 de ore, incepand cu data de 28 iulie 2021, a inspectorului antifraudă in cadrul Directiei Regionale Antifraudă Fiscală Suceava Alexandru Rebenciuc, cu ...

Bilanțul vijeliilor din Botoșani: 14 localități fără curent electric, copaci căzuți peste mașini și acoperișuri luate de vântul care a bătut cu peste 90km/h
29/07/2021 11:45

Paisprezece localităţi din judeţul Botoşani au fost afectate de vantul puternic, care a bătut in ultimele ore cu peste 90 km/h, şase autoturisme, dar şi acoperişurile a patru case şi o anexă fiind ava ...

 Ieșean adus la spital, de pe câmp, cu o temperatură corporală de 42,7 grade Celsius
29/07/2021 09:40

Un bărbat din Şcheia care lucra cu ziua la o persoană din localitatea Căuşeşti a fost adus in stare gravă la spital din cauza hipertermiei. După ce a stat mai multe ore pe camp, in soare, bărbatului in ...

Percheziții în Iași și București într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu de 27 de milioane de dolari
29/07/2021 08:56

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalitătii Economice din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti au făcut perchezitii in Bucuresti si Iasi, intr-un dosar de evaziu ...

 Unitățile de Primiri Urgențe, aglomerate din cauza caniculei
29/07/2021 08:25

* „Schimbările astea bruste de temperatură la nivelul corporal pot aduce sange cu temperaturi reduse la nivelul cordului si atunci poate fi riscant. Trecerea trebuie să fie treptată; dacă sunt 35 de ...

 Ziua Naţională a Ambulanţei, sărbătorită la Iași în mod inedit
29/07/2021 08:18

* angajatii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Iaşi s-au intalnit ieri in faţa instituţiei şi timp de două minute au pornit sirenele autospecialelor * „Încercăm să salvăm fiecare pacient. ...

Poliția ieșeană, în alertă Stranierii vin acasă cu certificate de vaccinare false
29/07/2021 08:14

  Poliţiştii ieseni s-au sesizat din oficiu in cazul unor persoane care au sosit din Anglia cu certificate digitale de vaccinare false, documente necesare pentru a putea călători fără restricţii in ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei