Iată cum poți câștiga primul tău bilet la pariuri

joaca-acasa

Dimensiune font:

| 04-06-2021 15:35

Să începi cu dreptul o carieră de parior îți poate da motivația de care ai nevoie pentru a continua să te concentrezi pentru toate proiectele de betting pe care ți le propui. Unii jucători reușesc să obțină un bilet câștigător abia la câteva luni de când au început, iar dacă ca să câștigi din prima ai nevoie și de noroc, dar și de anumite lucruri despre care îți vorbim chiar în acest articol.

 

Pariază pe echipele favorite

 

Există foarte, foarte multe platforme de plasare a pariurilor în România, beturi.ro fiind una dintre ele. Pe fiecare dintre ele ai dreptul să alegi singur pronosticurile, echipele și toate tipurile de pariu ce urmează a fi plasate. Primul nostru sfat despre cum să câștigi primul tău bilet la pariuri este să pariezi pe echipele care sunt favorite. Acestea au cele mai mari șanse de câștig, dar și șanse foarte mari de a marca goluri, în special când sunt gazde.

 Aici pariurile ar trebui să fie simple. 1 sau 2, ori un pariu plasat pe totalul de goluri marcate sau pe un pronostic de gol marcat într-una dintre reprize. De ce trebuie să alegi echipele favorite? De cele mai multe ori, echipele care joacă în calitate de gazde și care se află în fruntea clasamentului sunt foarte motivate, au foarte mulți bani de câștigat și de cele mai multe ori chiar câștigă.

 

Echipa care joacă acasă pleacă cu un avantaj

 

Indiferent de cât de multă experiență au jucătorii și cât de multe jocuri au avut în deplasare, în momentul în care nu joci pe stadionul din orașul tău, este de la sine înțeles că atmosfera nu este aceeași. Echipele care pleacă în deplasare nu pot aduce cu ei o întreagă galerie care să îi susțină, lucru care este demotivant în momentul în care 80% din locurile stadionului gazdelor sunt ocupate de susținători care vin din partea adversarului.

 

Echipa care joacă acasă se simte pur și simplu mai în siguranță, jucătorii fiind mai motivați să câștige pentru a nu își dezamăgi fanii și orașul natal. Atmosfera precedentă unui meci de fotbal nu se compară cu nimic, iar jucătorii știu asta. Fiecare fan al echipei vine pe stadion, iar acest lucru motivează echipa gazdă la maxim.

 Sunt foarte mulți factori care favorizează echipa gazdă. Atmosfera de pe stadion, comentatorii vor fi evident susținători, muzica de cele mai multe ori este dedicată gazdelor și sinceri să fim, spectatorii vor arunca foarte multe cuvinte de susținere la adresa gazdelor și frecvent injurii la adresa oaspeților. Atmosfera de pe stadion este unică din multe puncte de vedere. Deci este un motiv în plus pentru care pariurile tale să se concentreze strict pe echipele care joacă la ele acasă

 

Pariurile cu handicap

 

La prima vedere, pariurile cu handicap par a fi o provocare pentru foarte mulți pariori la început de drum. Fără puțină documentare, handicapul nu ar avea prea multe șanse să te facă un pariori câștigător. Haide să vedem ce înseamna un pariu cu handicap. Pe cât de complicat pare, pe atât de eficient este și benefic pentru cei care aleg să folosească acest tip de pariu.

 

Pariul de handicap arată astfel: H(1,5), H1(1,5), H2(2,5). Modul în care este prezentat poate să difere de la un operator la altul, dar sigur vei putea să îl recunoști. Litera H este evident, de la Handicap, iar cifrele indică diferențele de goluri marcate între cele două echipe. Vom lua un exemplu pentru a înțelege mai bine de ce Handicapul te ajută.

 

Sa luăm un meci, Barcelona - Bologna, unde Barcelona are o cotă de 1,04 pentru a fi victorioasă. Cota este foarte mică și cel mai probabil Barcelona va câștiga meciul. Pentru a profita de acest meci care se joacă acasă la Barcelona, jucătorul poate plasa un pariul Handicap H1(2,5) care se traduce prin diferența de peste 2 goluri marcate de Barcelona față de Bologna.

 

Adică scorul va fi de minim 2 goluri diferență între cele două echipe. Cota la un H2 de acest gen poate fi mult mai mare decât o victorie simplă cu pariu 1. Pariul de Handicap poate fi plasat și la meciuri de tenis, Rugby și multe alte meciuri.

 

Concluzie

 

Sperăm că ai luat aminte la sfaturile noastre și ai înțeles un principiu foarte important din lumea pariurilor sportive. Numai cei care se pregătesc pentru un pariu au șanse de câștig. Cheia pentru a avea cât mai mult bilete câștigătoare este să îți crești șansele cu fiecare ocazie. Alege echipe bune, alege meciuri unde știi că echipele vor da totul pentru victorie. Meciurile de retrogradare sunt de obicei pline de goluri, faze și se termină cu victorii.

 

Alege echipele gazde deoarece sunt mereu mult mai motivate, nu folosi foarte multe pronosticuri pe un singur bilet și încearcă să profiți cât mai multe de avantajele pe care ți le oferă operatorul de pariuri. Ia toate bonusurile, joacă pariuri șansa, pune sisteme pe bilete, iar câștigurile tale vor crește.

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
Vin ploile!

11:53

Bancul Zilei

05:44

1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Harmanesti, cu sediul in comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi, telefon 0232.722.000, fax 0232.722.000, e-mail: harmanesti@is.e-adm.ro, cod fiscal 16570210. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: -teren in suprafata totala de 597 mp, Tarla 6, P 274/1, P 275-276, P 323/1, amplasat in intravilanul comunei Harmanesti, F.N., judetul Iasi, apartine domeniului privat al Comunei Harmanesti; -teren in suprafata totala de 123 mp, Tarla 34, P 1211, 1214, 1215, amplasat in intravilanul comunei Harmanesti, F.N., judetul Iasi, apartine domeniului public al Comunei Harmanesti, conform caietului de sarcini, H.C.L. Harmanesti nr. 36/25.07.2024 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: prin solicitarea scrisa, de la sediul Comunei Harmanesti. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: 100 Lei/exemplar, care se achita la Casieria Comunei Harmanesti. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 25.09.2024, ora 15.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 03.10.2024, ora 10.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Registratura Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: 1 exemplar original si 2 exemplare copii. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 03.10.2024, ora 11.00, la sediul Comunei Harmanesti, comuna Harmanesti, satul Harmanestii Vechi, judetul Iasi. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Iasi, Iasi, Str. Elena Doamna nr. 1A, judetul Iasi, telefon 0232.260.600, fax 0332.435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 11.09.2024.
1. Informatii generale privind autoritatea contractanta, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Todiresti, cu sediul administrativ in sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava, telefon 0230.539.535, fax 0230.539.543, e-mail: primaria todiresti @yahoo.com, cod fiscal 4326922. 2. Informatii generale privind obiectul procedurii de licitatie publica, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie vandut: -3 parcele de teren, in suprafata totala de 2.000 mp, apartinand domeniului privat al Comunei Todiresti, situate in intravilanul comunei Todiresti: -Teren in suprafata de 500 mp, avand nr. cadastral 43156, sat Todiresti, F.N.; -Teren in suprafata de 500 mp, avand nr. cadastral 43157, sat Todiresti, F.N.; -Teren in suprafata de 1.000 mp, avand nr. cadastral 43503, sat Todiresti, F.N., conform caietului de sarcini, H.C.L. Comuna Todiresti nr. 41/14.06.2022 si temeiului legal: O.U.G. nr. 57/03.07.2019. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, de la sediul institutiei sau se pot consulta pe site-ul: www.comuna todiresti.ro, la sectiunea Monitorul Oficial Local -Hotarari. 3.2. Denumirea si datele de contact ale serviciului/ compartimentului din cadrul vanzatorului, de la care pot obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Secretariatul Comunei Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul, potrivit prevederilor O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul administrativ: 50 Lei/exemplar, ce se achita numerar la casieria institutiei. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 25.09.2024, ora 10.00. 4.Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 03.10.2024, ora 10.00. 4.2.Adresa la care trebuie depuse ofertele: Secretariatul Comunei Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa oferta: intr-un singur exemplar original, in doua plicuri sigilate, unul exterior si unul interior. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 04.10.2024, ora 10.30, Comuna Todiresti, sat Todiresti, comuna Todiresti, nr. 174, judetul Suceava. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Suceava, din municipiul Suceava, Str. Stefan cel Mare nr. 62, judetul Suceava, telefon 0230.214.948, fax 0230.522.296, e-mail: trsv-arhcont @just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 11.09.2024.
​​​​​​​Filmul ”Maestrul și Margareta” în premieră europeană la BIFF, în prezența regizorului Michael Lockshin
27/09/2024 12:23

Cea de a XX-a editie, aniversară, a Bucharest International Film Festival (BIFF - www.biff.com.ro), singura competitie cinematografică internatională de film de lungmetraj organizată in Bucuresti, care este ...

Descoperă noile modele de garduri RUFSTER !
27/09/2024 10:30

 La RUFSTER fabricăm mai mult decat sisteme de invelitori pentru acoperisuri si fatade. Utilizand otelul prevopsit ca materie primă, putem crea diverse produse pentru inchiderea perimetrelor, finisarea s ...

8 Sfaturi eficiente care te ajută să citești mai mult
26/09/2024 13:06

8 Sfaturi eficiente care te ajută să citesti mai mult  Ai auzit persoane care spun că si-ar mai dori o viată doar pentru a citi cărtile pe care nu reusesc să le citească acum? Este o senzatie pe ca ...

Bilet câștigător online: Peste 100.000 de lei la Loto 5/40!
23/09/2024 05:44

Loteria Romană anuntă, duminică seară, castigarea unui premiu de peste 100.000 de lei la Loto 5/40. Biletul norocos a fost achizitionat online. ”La tragerea Loto 5/40 s-a caştigat premiul de categoria a ...

Istoria campionatului de Formula 1 - Cea mai înaltă clasă de curse internaționale
17/09/2024 10:33

Istoria campionatului de Formula 1 - Cea mai inaltă clasă de curse internationale  Imaginati-vă sunetul asurzitor al motoarelor, mirosul inconfundabil al cauciucului ars si adrenalina care curge prin v ...

Vizita anuală a câinelui la medicul veterinar: la ce să te aștepți?
17/09/2024 10:20

La fel ca oamenii, si căteii au nevoie de consultatii periodice, care să le monitorizeze starea de sănătate si să identifice eventuale afectiuni incă de la primele semne. Este important să stii ce urmeaz ...

Ghid de strategie pentru Single Deck Blackjack - Tot ce trebuie să știi înainte de a juca
16/09/2024 09:32

Ghid de strategie pentru Single Deck Blackjack - Tot ce trebuie să stii inainte de a juca  De foarte multe ori ne-am trezit, cu sigurantă, cu impulsul de a vrea să incercăm ceva nou. Si poate că, de ...

Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna în acordurile Filarmonicii Moldova Iași, în Amfiteatrul Palas
05/09/2024 10:32

Fragmente muzicale celebre din istoria cinematografiei vor răsuna in acordurile Filarmonicii Moldova Iasi, in Amfiteatrul Palas Iasi, 5 septembrie 2024 Un aranjament din care nu vor lipsi acorduri celebre d ...

Unul dintre cele mai periculoase aeroporturi din lume se află în Grecia. Are cea mai scurtă pistă din Europa VIDEO
03/09/2024 12:26

 Multi oameni se tem de zborul cu avionul, iar aterizarea este un moment care oferă emotii acestei categorii de persoane. Desi de multe ori nu au de ce să se teamă, există si aeroporturi care sunt intr ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei