„Astrologia ne ajuta foarte mult dacă o analiză, corectă și exactă, este transmisă dintr-un anumit vibe, dintr-o anumită stare”

11astrolog

Dimensiune font:

| 23-03-2024 13:11

 Dialog cu astrologul Cristina Sinițean

După o carieră de peste 20 de ani într-un alt domeniu, a virat spre studiul Cerului, din dorința de a împărtăși cunoașterea cu toți oamenii care vor să evolueze.

- Puteți împărtăși cum ați ajuns să practicați astrologia? Ce v-a atras la acest domeniu?

 - Astrologia m-a fascinat de tânără, se pare că mereu vorbeam despre zodii și caracteristicile pe care acestea le imprimă oamenilor. Eram uluită de cum ,,ghiceam zodiile anumitor persoane, după felul cum în care se comportau sau vorbeau. Am ajuns să o practic efectiv la îndemnul ghidului meu spiritual Petra, căreia am avut curajul să îi trimit doar câteva mesaje despre anumite etape astrologice, mai importante. După doar câteva luni, minunea s-a întâmplat și într-o dimineață, când am deschis telefonul, avem mai multe mesaje de la Petra care îmi spunea că ar fi foarte bine dacă m-aș gândi serios să practic astrologia. Îmi spunea că intuiția mare pe care o am, în combinație cu ceea ce voi transmite, oamenilor este formula ideală pentru  felul meu autentic de expunere. Astfel, în doar câteva zile apărea ,,Acordaje esențiale în viață”, pagina mea de Facebook al cărei titlu a fost dat, sub ghidare divină, de însăși Petra, care abia dacă mă cunoștea, dar care a avut încredere în ghidarea proprie.

- Există vreun mentor sau o tradiție astrologică anume care v-a influențat cel mai mult?

- Nu există unul anume, mai ales pe care să îl numesc mentor, urmăream câțiva  astrologi pe YouTube și atât. Nu luasem contact direct cu vreunul anume, de la care să învăț. O pot numi, eventual, pe  Alexandra Coman, pe care o ascultam mai frecvent, fiind prima pe care am început să o urmăresc pe YouTube, cu mulți ani în urmă.

- Cum procedați când pregătiți o analiză personalizată pentru un client?

- Procedeul este unul simplu: după aflarea datelor necesare pentru a realiza o analiză astrologica personală folosesc diverse programe profesionale, de specialitate, pentru realizarea unei astrograme, a unei zile/perioade, a unei etape sau a unui an întreg, iar apoi urmaresc tranzitele planetelor și aspectele pe care acestea le fac între ele, în diverse zodii și case astrologice.

- În ce măsură folosiți diferite sisteme sau metode astrologice în practica dvs.?

 - Astrologia nu este ceva care se visează noaptea de către astrolog, iar ziua  spune ce a visat.. Este foarte necesar, pentru o maximă veridicitate, să folosim metode și programe de calcul conform cărora noi obținem hărți și date necesare pentru munca noastră. Astrologia este, de fapt, o pseudoștiință care datează de milenii și care, în unele țări poate fi studiată în cadru universitar.

- Cum gestionați situațiile în care previziunile astrologice sunt dificile sau sensibile?

 - Acele previziuni fiind adevărate, îmi rămâne doar să găsesc abordarea și inflexiunile vocii cele mai potrivite pentru a anunța ceva mai ,,sensibil din punct de vedere astrologic.

- Care este abordarea dvs. față de etică în astrologie, mai ales când vine vorba de a oferi sfaturi bazate pe  interpretări?

 - Este nevoie ca astrologul să își respecte clienții sau publicul căruia i se adresează și este necesar să fie foarte responsabil de ceea ce prezintă. Absolut tot ceea ce expune un astrolog este bazat pe studiu, dar și pe interpretare personală. Aceasta este, de fapt, proprietatea lui intelectuală și tocmai de aceea trebuie să fie conștient de impactul pe care previziunile lui pot influența o masă mare de oameni. Este interzis să manipuleze sau să instige cumva la acte de violență. Eu respect deciziile oamenilor cu care vin în contact, nu impun să facă cum zic eu, iar sfaturi dau, în majoritatea cazurilor, DOAR dacă mi se solicită. În rest doar îmi expun părerea, dar nu sub forma de sfat.

- Vedeți o legătură între astrologie și alte domenii cum ar fi psihologia sau spiritualitatea?

- Astrologia, clar, are interferențe cu alte domenii și, tocmai de aceea, astrologii trebuie să se preocupe mereu de învățare și auto-perfecționare. Ideal este să studieze câte ceva și din alte discipline (mitologie, anatomie, astronomie, fizică etc), iar una dintre ele ar fi chiar psihologia umană. De aceea, marii învățați ai vremurilor trecute studiau mai multe domenii (inclusiv astrologie) pe lângă unul principal în care se perfecționau. Legătura cu spiritualitatea, așa cum precizam fix cu un an în urmă, este una cuprinsă într-o singura frază care explică totul: DUMNEZEU ESTE ÎN TOT ȘI TOATE. Deci este și în astrologie, ca și în alte științe pe care ne-a fost permis să le accesăm. Aceasta este strict părerea mea.

- Cum răspundeți scepticilor care pun la îndoială validitatea astrologiei?

 - Avem liberul arbitru, așa că fiecare decide în ce crede și în ce nu. Fiecare poate observa, cu ochiul liber, caracteristici ale anumitor semne zodiacale, la nivel de individ, dar care îi face asemănători. Mii și mii de oameni văd și simt, fără să le impună cineva, cum își aleg, partenerul, profesia, țara, locuința, hobby-urile. Sunt empatici și vorbăreți sau sobri și introvertiți, în funcție de caracteristicile date de zodiile în care au intrat, ca printr-o poartă, o dată cu întruparea lor. Au existat, încă din 1955, studii pe un număr foarte mare de oameni, ani la rândul, pentru a se demonstra că profesiile pe care le-au ales au fost în concordanță cu Energia unei anumite planete, aflate pe mijlocul cerului în harta natalā, în momentul nașterii lor. Energie planetară recunoscută, bineînțeles și luată în calcul în interpretările astrologice. Astfel de cercetări s-au făcut și pe loturi mari de oameni în ceea ce privește dorința de a se căsători sau nu și afinitatea pentru un anume tip de partener, în funcție de zodia din care făceau parte. Studiu care, de asemenea, a validat ceea ce prevedea, demult, astrologia.

- Cum vedeți evoluția astrologiei în era digitală?

- Din punct de vedere al tradiționalismului probabil se vor mai pierde, în timp anumite lucruri și aspecte... Dar, în ceea ce privește calculele, datele, stocarea imensă de informații, programele de lucru, rapiditatea și corectitudinea cu care putem da răspunsuri, în funcție de metodele de calcul al distanțelor între planete, al unghiurilor sau gradelor la care se situează acestea, al momentelor în care se vor produce eclipse sau alte aspecte și tranzite planetare, foarte importante, toate acestea vor contribui la evoluția interpretărilor astrologice și, implicit, la evoluția astrologiei.

- Cum v-a influențat practica astrologiei viața personală și profesională?

- Maxim! În primul rând, datorită faptului că ceea ce am spus, din punct de vedere astrologic, s-a adeverit ulterior și astfel am atras atenția unei persoane foarte importante pentru mine - ghidului meu spiritual, Petra - care m-a călăuzit, spunându-mi să merg pe acest drum, total diferit de ce făcusem timp de 21 de ani. În al doilea rand, astrologia m-a influențat văzând că ceea ce exista în astrograma mea, ca și influențe ale planetelor, corespundea enorm de mult cu tipul de om care eram, dar mai ales cu cine sunt eu astăzi. Interesant este că nici nu realizasem asta până acum un an. Îm prezent urmez ghidarea și abia acum simt că sunt pe cale să manifest ceea ce mi-e scris în stele, la propriu.

- Puteți împărtăși o experiență memorabilă ca astrolog?

 - Nu există ceva memorabil, din punctul meu de vedere, ci există extrem de multe sincronicități, semne care au apărut chiar de la primele mele interpretări sau previziuni în care am spus, am descris, am explicat, am analizat, aspecte astrologice care s-au potrivit ori s-au întâmplat întocmai. Asta mă cam uimea și pe mine la început, având în vedere că tot ce fāceam era din pasiune, din mare curiozitate, iar multe informații proveneau din cunoștințe pe care le simțeam undeva înlăuntrul meu, ca și cum le accesam din alte dimensiuni, din Marea Bibliotecă Universală și totul se releva cu o ușurință fantastică. Așa functionează la mine, deci asta poate fi, eventual, experiența memorabilă a vieții mele, sub ghidare Divină, fără nici cea mai mică îndoială. Fapt deja confirmat în practicile și experiențele spirituale, la care am participat în ultimii 3 ani, care mi-au schimbat complet viața.

- Cum ne ajută astrologia?

- Este un răspuns pe care dacă l-aș dezvolta și l-aș împărți în multe subpuncte ați spune: „Normal ca spune ca ajută, doar practica astrologia... Dar, ca să răspund totuși succint, aș zice că modul în care ne ajută astrologia depinde foarte mult și de persoana care face o analiză, o previziune. Depinde apoi de intuiția acestei persoane în a găsi modul cel mai simplu, autentic, de expunere, pe înțelesul majorității oamenilor. Abia din acel acel moment, astrologia poate oferi informații valoroase, de care, dacă se va ține cont, într-o anumită perioadă, o persoană poate efectiv să își schimbe parcursul vieții. Astrologia ne ajuta foarte mult dacă o analiză, corectă și exactă, este transmisă dintr-un anumit vibe, dintr-o anumită stare.

A consemnat Maura ANGHEL

Puncte preluare anunturi  "Evenimentul Regional al Moldovei"  in Iasi

<>

Adauga comentariul tau

Nume:

E-mail:

Comentariu:

Security Code
Imagine noua

ULTIMA ORA
BANCUL ZILEI

05:42

1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Ion Neculce, cu sediul administrativ in sat Razboieni, F.N., judetul Iasi, telefon 0232/710.880, email: office@primaria- ionneculce.ro, cod fiscal 4541050. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: -teren in suprafata de 2.539 mp, situat in extravilanul satului Prigoreni, comuna Ion Neculce, nr.cadastral 62719, Carte funciara 62720; -teren in suprafata de 2.539 mp, situat in extravilanul satului Prigoreni, comuna Ion Neculce, nr. cadastral 62720, Carte funciara 62720; -teren in suprafata de 1.374 mp, situat in extravilanul satului Prigoreni, comuna Ion Neculce, nr.cadastral 62721, Carte funciara 62721; -teren in suprafata de 1.165 mp, situat in extravilanul satului Prigoreni, comuna Ion Neculce, nr. cadastral 62722, Carte funciara 62722; ce apartin domeniului privat al Comunei Ion Neculce, conform caietului de sarcini, O.U.G. nr. 57/03.07.2019 si H.C.L. al Comunei Ion Neculce nr. 94/17.10.2024. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei sau electronic, prin e-mail: office@primaria- ionneculce.ro. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Comunei Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: Gratuit. 3.4. Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 18.11.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 26.11.2024, ora 16.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi, Registratura. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: un exemplar. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.11.2024, ora 09.30, Comuna Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi -etajul I -Sala de sedinte. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Iasi, Iasi, Str. Elena Doamna nr. 1A, judetul Iasi, telefon 0332/403.647, fax 0332/435.700, e-mail: tr-iasi-reg@just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 01.11.2024.
1. Informatii generale privind concedentul, in special denumirea, codul de identificare fiscala, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail, persoana de contact: Comuna Ion Neculce, cu sediul administrativ in sat Razboieni, F.N., judetul Iasi, telefon 0232/710.880, email: office@primaria- ionneculce.ro, cod fiscal 4541050. 2. Informatii generale privind obiectul concesiunii, in special descrierea si identificarea bunului care urmeaza sa fie concesionat: -teren in suprafata de 4.250 mp, situat in extravilanul satului Razboieni, comuna Ion Neculce, nr. cadastral 62548, Carte funciara 62548; -teren in suprafata de 3.080 mp, situat in extravilanul satului Prigoreni, comuna Ion Neculce, nr.cadastral 61364, Carte funciara 61364; ce apartin domeniului privat al Comunei Ion Neculce, conform caietului de sarcini, O.U.G. nr. 57/03.07.2019 si H.C.L. al Comunei Ion Neculce nr. 89/27.07.2023. 3. Informatii privind documentatia de atribuire: se regasesc in caietul de sarcini. 3.1. Modalitatea sau modalitatile prin care persoanele interesate pot intra in posesia unui exemplar al documentatiei de atribuire: la cerere, la sediul institutiei sau electronic, prin e-mail: office@primaria- ionneculce.ro. 3.2. Denumirea si adresa serviciului/ compartimentului din cadrul concedentului, de la care se poate obtine un exemplar din documentatia de atribuire: Registratura Comunei Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi. 3.3. Costul si conditiile de plata pentru obtinerea acestui exemplar, unde este cazul: Gratuit. 3.4.Data-limita pentru solicitarea clarificarilor: 18.11.2024, ora 16.00. 4. Informatii privind ofertele: 4.1. Data-limita de depunere a ofertelor: 26.11.2024, ora 16.00. 4.2. Adresa la care trebuie depuse ofertele: Comuna Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi, Registratura. 4.3. Numarul de exemplare in care trebuie depusa fiecare oferta: un exemplar. 5. Data si locul la care se va desfasura sedinta publica de deschidere a ofertelor: 27.11.2024, ora 09.30, Comuna Ion Neculce, sat Razboieni, F.N., judetul Iasi -etajul I -Sala de sedinte. 6. Denumirea, adresa, numarul de telefon, fax si/sau adresa de e-mail ale instantei competente in solutionarea litigiilor aparute si termenele pentru sesizarea instantei: Sectia de Contencios Administrativ a Tribunalului Iasi, Iasi, Str. Elena Doamna nr. 1A, judetul Iasi, telefon 0332/403.647, fax 0332/435.700, e-mail: tr-iasi-reg @just.ro. 7. Data transmiterii anuntului de licitatie catre institutiile abilitate, in vederea publicarii: 01.11.2024.
„Noi artiștii, avem nevoie de întâlniri cu oameni din toate mediile, altfel riscăm să avem o viziune extrem de îngustă asupra lumii în care trăim, să ne izolăm într-o bulă”
25/09/2024 18:48

Cand ne gandim la teatru, de multe ori ne limităm imaginar la scenele mari ale oraselor, la clădirile impozante ale scenelor nationale sau la publicul sofisticat care asistă la premiere. Dar teatrul, in esen ...

„Viitorul medicinii tradiționale chineze în România pare promițător, cu posibilități de integrare în sistemul de sănătate”
21/09/2024 10:04

- Cum a inceput călătoria dumneavoastră in domeniul medicinei traditionale chineze? Ce v-a atras initial către această formă de medicină? - Călătoria mea in medicina traditională chineză (MTC) a i ...

„Dacă spectatorii se recunosc în personajele pe care le jucăm și măcar pentru o secundă, cred că ne-am făcut treaba”
21/09/2024 09:44

Una dintre cele mai vechi forme de artă, teatrul are un impact profund asupra dezvoltării culturale si emotionale a oamenilor, in special asupra adolescentilor, care se află intr-o perioadă de formare a ide ...

„Un curs de cinematografie îi pregătește pe copii să devină oameni asumați”
21/09/2024 09:24

- Cum a apărut ideea de a organiza un curs de cinematografie dedicat copiilor? Ce v-a inspirat să creati acest program? - Încă de pe vremea cand fetita mea era mică si practica modellingul si avea di ...

  „Oamenii caută adesea să aibă experiențe inedite care să le ofere amintiri de neuitat”
21/09/2024 08:23

Romanii au avut o vară plină in acest an, date fiind cifrele companiilor de turism. Cele mai populare destinatii au fost Turcia, Grecia, Egipt, Bulgaria, dar si turismul intern, atat la mare, cat si la munte. ...

„E nevoie de crearea unei comunități care să mențină viu teatrul de animație și de păpuși”
21/09/2024 08:21

„V-ati intrebat vreodată cum se nasc marile capodopere ale literaturii, care ne fac să visăm, indiferent de varstă sau de istorie? 20K leghe sub mări este o aventură in laboratorul de creatie a ...

Top 8 tehnologii auto care vor revoluționa industria în viitorul apropiat
27/08/2024 10:34

Top 8 tehnologii auto care vor revolutiona industria in viitorul apropiat Industria auto se află intr-o perioadă de transformare rapidă, impulsionată de inovatii tehnologice care promit să schimbe radi ...

Scandal între frații Ionuț și Tudor Chirilă. Cei doi au avut relații tensionate în perioada copilăriei și a adolescenței
07/07/2024 18:47

Viata lui Tudor Chirilă (50 de ani) a fost una plină de aventuri si intamplări pe care clar nu le va uita niciodată. Prezent la podcast-ul lui Mihai Bobonete, artisul a povestit despre conflictele intre el ...

„Gastronomia românească nu este doar despre gusturi, ci și despre povești”
16/05/2024 20:09

Dar gastronomia traditională romanească nu este doar despre alimente si retete. Este un ambasador al valorilor noastre, o modalitate de a celebra comunitatea si de a ne conecta la rădăcinile noastre. Prin i ...

„Vinul este o artă complexă”
16/05/2024 12:20

Oenologia, stiinta si arta vinului, ocupă un loc special in cultura umană, fiind mai mult decat o simplă activitate de producere si consum a băuturilor. Este o lume complexă si fascinantă care impleteste ...

Aboneaza-te la cele mai noi stiri din Regiunea Moldovei