Care sunt cele mai bune alimente fermentate
Dimensiune font:
Cantitatea optimă de alimente fermentate nu a fost încă determinată. Dar se pare că includerea unuia sau mai multor alimente fermentate în masa de zi cu zi este bună pentru sănătatea intestinală.
Iată care sunt alimentele fermentate pe care ar trebui să le consumăm pentru a avea un sistem digestiv mai sănătos:
Iaurtul
Fermentația face acest tip de lactate mai ușor de digerat chiar și pentru cei cu intoleranță la lactoză. Asigurați-vă că iaurtul conține culturi vii și active.
Varza murată
Ținută la sare timp de câteva săptămâni, varza fermentează încet. Bacteriile de acid lactic sunt cele care determină fermentarea în cazul verzei murate.
În plus, deși este săracă în calorii, varza murată conține probiotice, fibre, vitamina C și vitamina K din belșug.
Murăturile
Castraveții murați în sare sunt o adevărată bucurie pentru papilele gustative și conțin bacterii probiotice, dar și vitamine și minerale.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau