Mic dejun delicios - Cremă de avocado cu brânză de vaci
Dimensiune font:
Crema de avocado cu brânză de vaci este una dintre cele mai simple rețete, foarte rapidă și extrem de ușor de făcut. Practic, se amestecă toate ingredientele și se mixează în robot. Se poate servi ca :
– aperitiv
– mic dejun
– dip pentru legume coapte
– bază pentru diferite sosuri
– sos pentru sandwich și wrapuri, etc.Ingrediente:
Ingrediente
* 1 avocado bine copt
* 125 grame brânză de vaci cremoasă (din aceea la găletușă, cumpărată de la Lidl)
* zeama de la 1/2 lămâie (sau după gust–rolul său este de a împiedica oxidarea rapidă a fructului de avocado)
* sare, piper după gust
* (busuioc verde, câteva frunzulițe
* putin cimbru (sau cimbrișor) proaspăt
* 1 fir ceapă verde
* 1 linguriță pudră de usturoi (sau 1-2 căței de usturoi trecuți prin presă)
Mod de preparare:
În robotul de bucătărie se așază avocado curățat de coajă și tăiat bucăti. Se adaugă toate celelalte ingrediente. Se mixează rapid câteva secunde sau până se obține o pastă fină, dar densă. Se transferă pe platou, se decorează după plac și se poate servi cu pâine prăjită, crackers, lipii, bastonașe de legume, etc.
Puncte preluare anunturi "Evenimentul Regional al Moldovei" in Iasi
<
Adauga comentariul tau